Strikkepinnene går snart varme

hobby 002

Bosniatøfler har jeg tenkt på å strikke veldig lenge, og nå ble det endelig! Mønsteret fant jeg hos MaritaBK. Mine er strikket i Online og Falk(bombe:)) Disse skal frostpisten selv ha! Klarer ikke gå i sokker da de strammer litt, og det blir fort litt kaldt på beina.

hobby 006

Ett Calorimetry ble det også i går, dette er strikket i Heilo, farget med Cool Aid. Mønsteret finnes her. Syns disse pannebåndene er kjempekjekke til jenter med langt hår, så dette skal i gaveesken.

Grunnen til at pinnene går så mye for tiden er at jeg følger legens ordre om å ta det med ro, derfor blir det en del timer i go'stolen med strikking. Fordelen med å være så "fastlenket" til huset er at jeg får brukt opp en del av garnet jeg har ervertet meg opp gjennom tiden, kan jo ikke sende mannen avgårde for å handle garn heller;) Så etterhvert kan jeg kjøpe garn med god samvittighet:)

4 kommentarer

Ruth@

24.jan.2009 kl.20:51

Hei på deg...
Bosniatøfflene var helt herlige farger på ...kjekt og måtte holde stolen...når resultatet er slikt...Ha en fin helg...

turvid

24.jan.2009 kl.23:27

Fine ting du lager!

Cecilie...

24.jan.2009 kl.23:30

Tøflene så nydelige og varme ut:-) Likte og den lakselua di, har ei rosa ei på pinnene jeg også da datteren krevde samme lue. Erna er kul ja, finner nok ikke hennes make:-)

matja

25.jan.2009 kl.09:26

Flotte ting du har laget.Bosniatøfler står på listen min,men har ikke kommet på pinner enda.Kjempeflotte farger på de.calorimetry er bare supre.Har laget endel av de.Daglig i bruk her i huset.Ha en fin dag:)

Skriv en ny kommentar

hits