Tid for lunsj

lunsj


Mat m man ha, enten man er frisk og pigg eller "doven og lat";) I dag har jeg laget denne gode ovnsretten. Enkel er den, og god bde varm og kald. Det vi ikke spiser opp til lunsj blir plegg p kaka. Det verste bildet er fr steking, det andre etter:) Ved siden av bruker vi grove rundstykker og salat♥

Oppskrift - viss du n ble sulten:

1 boks flte
6 egg
salt og pepper
Pisk sammen og tm over i passende ildfast form
Dryss over:
1 paprika i biter
1 purre i biter
1 boks skinke i biter
ca 150 g revet jarlsberg

Stek ved 200 grader i ca 30-45 min. Nam-nam:)



2 kommentarer

sipusa

04.feb.2009 kl.16:47

wow! S eksklusiv lunsj:-D ser nydelig ut!

Nr. 3/Titom

11.feb.2009 kl.13:35

Oj, n ble jeg sulten. Takk for oppskrift!

Skriv en ny kommentar

hits